FOUNDUE DE FORMATGE

FOUNDUE DE FORMATGE

Ingredients:
Ingredients per 4 persones
  • 1 pa rodó de 1 kg
  • 200 g de "Odre", formatge d'ovella de Can Pujol
  • 200 g de "Mao", formatge semi de vaca de Sa Cooperativa del Camp
  • 200 g de "Pedraforca", formatge de vaca de Mas Rovira
  • 100 ml de vi blanc
  • pebre negre al gust
Paso 1
Pre-escalfem el forn a 180 ºC.
Paso 2
Obrim el pa de pagès per la part de dalt i trèiem la molla
Paso 3
Treure les pells dels formatge l'Odre i el Mao
Paso 4
Ratllemm o tallem els formatges lo més petit possible, i el posem en un bol juntament amb el vi blanc
Paso 5
Barregem bé i ho posem dins del pa.
Paso 6
Tapem el pa amb la crosta que hem tallat i l’emboliquem amb el paper d'alumini.
Paso 7
Ho deixem al forn durant 45min/1h a 180ºC.
Paso 8
Un cop passat el temps de cocció el traiem del forn el desemboliquem i traiem la tapa, un toc de pebre i a menjar!
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.