IOGURT DE XÍA AMB MORES FERMENTADES EN KOMBUCHA DE MANGO I MADUIXA

IOGURT DE XÍA AMB MORES FERMENTADES EN KOMBUCHA DE MANGO I MADUIXA

Ingredients:
  • 50 g de mores
  • 2 c.sopera de chía
  • 85 ml d'Vitae Kombucha Mango i Maduixa
  • 100 g de iogurt AO
  • ½ plàtan madur
Paso 1
Barrejar en un pot de vidre les mores amb la xía i el Vitae Kombucha de Mango i Maduixa. Cobrir el pot de vidre amb una gasa de cotó i lligar amb una goma. Deixar a temperatura ambient, en un lloc on no incideixi directament el sol, durant 24 hores.
Paso 2
Passades les 24 hores, tornar a barrejar les mores amb la chía i el Vitae Kombucha. Tapar amb la seva tapa el pot de vidre i conservar a la nevera entre 2 a 4 dies.
Paso 3
Passades menys 48 hores, retirar de la nevera les mores i reservar una cullerada de mores a part.
Paso 4
Batre el restant fermentat de mores amb el iogurt vegà de coco i el ½ plàtan (si t'agrada més dolça afegeix el restant plàtan).
Paso 5
Serveix el batut de iogurt amb la cullerada de mores fermentades per sobre que s'ha reservat.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.