ESTOFAT DE TEMPEH AMB VERDURETES, LLET DE COCO, GINGEBRE I CORIANDRE

ESTOFAT DE TEMPEH AMB VERDURETES, LLET DE COCO, GINGEBRE I CORIANDRE

Ingredients:
  • 200 grams de Tempeh cigrons o soia
  • 25 grams Ceba figueres
  • 225 grams Salsa tomàquet AO
  • 10 grams de Pastanaga
  • 10 grams de Xirivia
  • 10 grams de Pebrot groc
  • 10 grams de Pebrot verd
  • 10 grams de Pebrot vermell
  • 25 mil·lilitres Salsa de soia sense gluten
  • 5 Espàrrecs verd prim
  • 100 grams Patata Kennebec
  • 75 mil·lilitres Llet de coco per cuinar
  • Coriandre
  • Salsa Chipotle al gust
  • Un bon raig d’una Llima
  • Oli oliva, Sal i pebre
Paso 1
Netegem les verdures i les pelem si és necessari.
Paso 2
Tallem les verdures a daus petits i sofregim amb una mica d’oli, afegim el tomàquet, la llet de coco i deixem que redueixi.
Paso 3
Tallem el tempeh a daus i el marquem en una paella.
Paso 4
Rentem les patates i les tallem a daus, les afegim amb el tempeh, el coriandre picat i la soia. Quan la patata estigui cuita, afegim la llima i decorem amb més coriandre per sobre.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.