CEVICHE DE LLENGUADO AMB NECTAIRNA

CEVICHE DE LLENGUADO AMB NECTAIRNA

Ingredients:
  • mitja ceba de figueres
  • coriandre
  • brou de peix
  • 1 filet de llenguado
  • pebre picant
  • suc de 1 llima
  • mig pebrot dolç
  • daus de carbassa
  • sal maldon
Paso 1
En un recipient afegim 1/4 de ceba, coriandre i brou de peix.
Paso 2
Tallem el llenguado en daus i les puntes sobrants les afegim en el recipient i triturem.
Paso 3
Colem tot el líquid que ens a quedat en el recipient.
Paso 4
Afegim pebre picant en els daus de llenguado i ho afegim tot en el mateix bol.
Paso 5
Tallem un altre 1/4 de ceba en llesques molt finetes espremem el suc de 1 llima, ho barregem.
Paso 6
Piquem el coriandre, tallem molt petit una punta de pebrot dolç i deixem que marini el llenguado.
Paso 7
Tallem la nectarina a daus i també afegim uns daus de carbassa que haurem de coure prèviament.
Paso 8
Afegim sal maldon, removem i emplatem.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.