GASPATXO VERMELL

GASPATXO VERMELL

Ingredients:
  • Gaspatxo suau AO 600 ml
  • Sindria en tallada i congelada en glaçons 200 g
  • Cireres 150 g
Paso 1
Amb la síndria farem daus grans de la mida d’un glaço de gel i els congelem
Paso 2
En un got de batedora posem el gaspatxo i les cireres i ho processem fins que quedi fi sense grumolls i de color vermell intens
Paso 3
Per servir posarem glaçons de síndria al gust en el got i servim el nostre gaspatxo de cirera per sobre
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.