GIN-TÒNIC DE PÈSOL

GIN-TÒNIC DE PÈSOL

Ingredients:
  • 35 g de pèsols cuits
  • 20 g de cogombre
  • 1 cullereta de sucre integral de canya
  • 1/2 llimona
  • 60 ml de ginebre
  • 240 ml de tònica
  • Germinats de pèsols
  • Glaçons
Paso 1
Picar una part dels pèsols, una part del cogombre tallat a daus i el sucre fins aconseguir una pasta.
Paso 2
Afegir la ginebra i el suc de la llimona i barrejar en la coctelera.
Paso 3
Colar i posar-ho en una copa amb gel amb la tònica.
Paso 4
Afegir el que ens ha restat de pèsols i cogombre i decorar amb la pell de la llimona i els germinats.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.