LASSANYA DE CARBASSA

LASSANYA DE CARBASSA

Ingredients:

Per les capes de carbassa

  • 200 g de carbassa cacauet
  • 1 c.sopera d'orenga
  • 2 c.sopera d'oli d'oliva
  • 1 c.sopera de suc de llimona
  • sal
  • pebre

 

Per el paté de pesto

  • 40 g d’alfàbrega fresca
  • 2 c.soperes de llevat nutricional
  • 100 g d’anous de macadàmia crues prèviament remullades en aigua durant 6 hores
  • 1/2 gra d’all
  • 50ml d’aigua
  • 1 c.sopera d’oli d’oliva
  • sal 

 

Per el paté de tomata

  • 100 mg d’oli d’oliva
  • 1/2 gra d’all
  • 1 c.sopera d'orenga
  • 2 c.sopera d'oli d'oliva
  • 1 c.sopera de suc de llimona
  • sal
  • 20 tomates secs deshidratados (previamente remollats)

Topping

  • llavors de carbassa i germinats
Paso 1
Pelar i tallar amb una mandolina a fines rodanxes la carabassa, per la part que no te llavors
Paso 2
Estendre-les en un recipient pla i afegir l’orenga, l’oli, el suc de llimona i la sal. Deixar marinar durant 1h aproximadament
Paso 3
Preparar el pesto triturant be tots els ingredients
Paso 4
Preparar el paté de tomata triturant tots els ingredients
Paso 5
Per acabar, muntar el plat. Per a això s'han de disposar els ingredients per capes en el següent ordre: -1 rodantxa de carbassa -Paté de tomata -1 rodantxa de carbassa -Paté de pesto -1 rodantxa de carbassa -Toppings
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.