PIZZA DE CARBASSÓ

PIZZA DE CARBASSÓ

Ingredients:
  • 1 carbassó
  • 1 gra dall
  • 2 cullerades dametlles
  • 1 culleradeta de cúrcuma molta
  • 100 g de formatge tipus Philadelphia o mascarpone
  • Sal, pebre
  • oli d’oliva verge extra
  • Un trosset de formatge parmesà
Paso 1
Escalfeu la base de pizza al forn molt calent durant uns minuts. Retireu-la.
Paso 2
Passeu el carbassó per l’espiralitzador per obtenir-ne espaguetis.
Paso 3
Peleu el gra d’all i talleu-lo a làmines.
Paso 4
Escalfeu un rajolí d’oli en una paella i poseu-hi la cúrcuma, l’all i una mica de sal. Abans que l’all agafi color, poseu-hi els espaguetis de carbassó. Removeu-ho uns 2 minuts i retireu-ho.
Paso 5
Esteneu el formatge sobre la base de pizza i col·loqueu-hi els espaguetis. Poseu-ho al forn uns minuts i retireu-ho.
Paso 6
Just abans de servir-ho, talleu el parmesà en escames i distribuïu-lo per sobre.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.