MOJITO DE MELÓ, FONOLL, LLIMA I MENTA

MOJITO DE MELÓ, FONOLL, LLIMA I MENTA

Ingredients:
  • 1 tall de meló
  • 1 tall de fonoll
  • 3 cullerades soperes de suc de llima
  • 1 grapat de menta fresca
  • 1 culleradeta de postre d'agave (opcional)
  • 100ml de beguda de kombucha de sabor bàsic o de llimona i gingebre
  • 50 ml d'aigua amb gas
  • 4 glaçons de gel


Per decorar

  • Fulles de menta
  • Ratlladura de llima
  • 1 tros de pell de llimona
Paso 1
Pela i tritura el meló amb el fonoll. Posa aquest puré en una coctelera i afegeix el suc de llima, l'agave, la menta i la beguda de kombucha. Tanca la coctelera i sacseja bé perquè es barregin tots els ingredients i es refredin amb el gel.
Paso 2
En un got de còctel fica 3 glaçons i les fulles de menta i avoca amb un colador el contingut de la coctelera. Acaba d'omplir el got amb aigua amb gas. Decora amb ratlladura de llima i una pell de llimona.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.