BROWNIE VEGÀ

BROWNIE VEGÀ

Ingredients:
Per un motlle quadrat de 20x20
  • 350 g de puré de plàtans madurs (uns 3 plàtans mitjans)
  • 35 g de cacau en pols
  • 435 g de mantega d'ametlles
  • ¼ de cullaradeta de canyella en pols (opcional)
Paso 1
Escalfa el forn a 180 º C, prepara el motlle quadrat de 23 cm amb paper de forn que cobreixi el fons i dues de les vores, per facilitar el desemmotllat.
Paso 2
Aixafa els plàtans amb una forquilla.
Paso 3
Afegeix la mantega d'ametlles i barreja amb unes varetes.
Paso 4
Incorpora el cacau en pols i barreja molt bé perquè no quedin grumolls sense desfer.
Paso 5
Avoca la massa dins el motlle, anivella amb una espàtula i posa al forn entre 20 i 25 minuts, o fins que surti neta una broqueta.
Paso 6
Retira del forn i deixa reposar sobre una reixeta fins que estigui completament a temperatura ambient.
Paso 7
Desmotlla amb compte i talla quadrats
Paso 8
Quan els vagis a servir posa`ls sobre una safata amb reixeta i els empolvores amb una mica de cacau en pols.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.