PASTÍS D' AVELLANA

PASTÍS D' AVELLANA

Ingredients:
  • 250 g d’avellanes pelades 
  • 100 g de farina 
  • 50 g de sucre 
  • 2 ous 
  • 2 rovells
  • 100 g de mantega
  • 75 g de mel
Ingredients per a 4 persones
Paso 1
Tritureu les avellanes, sense fer-ne farina, i barregeu-les amb el sucre. Bateu els dos ous i els rovells, i barregeu-los amb la mantega fosa i la mel. Bateu-ho per obtenir una pasta llisa.
Paso 2
Incorporeu a la pasta la farina, passada per un colador fi, i les avellanes, barregeu-ho i aboqueu-ho en un motlle baix antiadherent.
Paso 3
Poseu-ho al forn calent, a 200 ºC, i coeu-ho 10 min. Abaixeu la temperatura a 180 ºC i continueu la cocció 30 min més, comprovant el punt de cocció del pastís.
Paso 4
Deixar-lo refredar i desemmotlleu-lo. Presenteu-lo sol o amb una mica de melmelada d’albercoc.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.