MONIATO AL FORN AMB FORMATGE FETA I COL LOMBARDA ENCURTIDA

MONIATO AL FORN AMB FORMATGE FETA I COL LOMBARDA ENCURTIDA

Ingredients:
  • 2 Moniatos
  • 50 g de Col lombarda
  • 60 g de formatge feta
  • 4 tomàquets xerri
  • Ruca
  • Oli de griasol
  • Herbes provençals
  • Oli oliva, sal i pebre
Paso 1
Tallem la col llombarda en tires molt fines. Afegim un grapat de sal i premsem be durant uns minuts fins que la col deixi anar la seva aigua.
Paso 2
Posem els cherrys al forn cobert d’oli de girasol amb les herbes provençals a 80º durant 20min-25min.
Paso 3
Cuinem el monaito al forn a 200º durant 25 min aproximadament depenen del tamany del moniato.
Paso 4
Li fem un tall al mig i el farcim amb la col llombarda, el formatge feta i el tomàquet cherry.
Paso 5
Decorem amb una mica de ruca per damunt.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.