OUS POCHÉ AMB PATATES I BOLETS OUS DE REIG

OUS POCHÉ AMB PATATES I BOLETS OUS DE REIG

Ingredients:
  • 2 patates de la varietat agre
  • 4 ous de gallina ecològics grans
  • 500 g d’ous de reig petits, com més tancats i nets millor
  • 500 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 2 rovells d’ou de gallina ecològics
  • Suc de ½ llimona
  • 200 g mantega
  • sal
  • 8 flors caputxines
Paso 1
Poseu un cassó amb aigua al foc.
Paso 2
Talleu 4 quadres de film alimentari de 20 cm de costat, unteu-los amb oli, poseu-hi un ou i lligeu-ho com un farcell, amb un fil. Poseu-ho a coure a l’aigua a foc suau 10-12 min. Ha de quedar la clara cuita i el rovell cremós.
Paso 3
Peleu les patates, talleu-les en forma de palla o lumí, i fregiu-les amb oli a 190°. Retireu-les en un paper absor - bent i saleu-les lleugerament.
Paso 4
Emulsioneu els rovells al bany maria amb un polsim de sal i el suc de llimona.
Paso 5
Foneu mantega, traieu-li l’escuma i emulsioneu els rovells amb la mantega. Si cal, afegiu-hi unes gotes d’aigua per aclarir la salsa holandesa.
Paso 6
Talleu els ous de reig a làmines de 0’5cm i salteu-los en una paella grossa.
Paso 7
En un plat soper, munteu una base de patates fregides amb forma de niu, poseu l’ou damunt, els ous de reig saltats,un cordó de salsa holandesa i els pètals de caputxina.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.