QUICHE DE CIRERES AMB XAMPINYONS

QUICHE DE CIRERES AMB XAMPINYONS

Ingredients:
  • 1 Pasta brisa o pasta de full
  • 4 Ous
  • 300 ml de Nata
  • 100 g de Formatge ratllat
  • 80 g de Bacó Fumat
  • 100 g de Bolets
  • 120 g de Cireres sense llavors
  • 60 g de Ceba
  • 60 g de Porro
  • Oli oliva Verge
  • Sal i Pebre
Paso 1
Tallar la ceba i el porro finament a tires i saltar a la paella amb una mica d’oli.
Paso 2
Quan comenci a enrossir, afegir els bolets picats a daus, quan ja gairebé estigui tot cuit, afegir el bacó tallat a tires i acabar de cuinar.
Paso 3
En un bol barrejar els ous, la nata i una part del formatge. Afegir la farsa saltada i posar en un motllo on tinguem la nostra massa ja foradada amb una forquilla.
Paso 4
Decorar amb unes cireres tallades a la meitat per sobre.
Paso 5
Fornejar uns 35 minuts a 180º. Quan porti 20 minuts, afegir el que resta del formatge per sobre.
Paso 6
Deixar reposar 5-8 minuts a temperatura ambient.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.