RACLETTE

RACLETTE

Ingredients:
  • 400 g de formatge RACLETTE a rodanxes
  • 1 manoll de raves
  • 150 g de tomàquet cherry
  • 300 g de mini patates
  • Cogombrets
  • 1 manoll d'espàrrecs
  • 4 llesques de pa de pagès
  • Herbes aromàtiques
  • Sal en escames
  • Pebre
Paso 1
Cuinar les patates amb pell fins que estiguin al punt.
Paso 2
Rentar i escaldar durant 3 minuts la meitat dels raves.
Paso 3
Netejar i tallar les tiges dures dels espàrrecs i escaldar-los 5 minuts.
Paso 4
Posar el formatge en fonts petites de forn de ferro colat i gratinar-lo fins a aconseguir el punt desitjat.
Paso 5
Servir amb les patates amb una mica de sal i romaní, amb els raves escaldats i els crus, amb els cogombrets, els espàrrecs i unes llesques de pa.
Paso 6
Anar escalfant el formatge contínuament perquè es pugui menjar ben desfet.
Paso 7
(Pots acompanyar la Raclette amb les verdures que prefereixis, així com incorporar-ho a entrepans calents o verdures farcides.)
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.