CALAMARSONS AMB TRINXAT DE CIGRONS I MONIATO

CALAMARSONS AMB TRINXAT DE CIGRONS I MONIATO

Ingredients:
  • 1 moniato
  • 1/2 bol de cigrons cuits
  • 1 calamar fresc
  • tomàquet sencer pelat AO
  • cors d'escarola AO
  • 1/2 magrana
  • 3 c.s. d'oli d'oliva verge extra
  • 2 avellanes torrades
  • 2 ametlles torrades
  • pebre negre
  • herbes seques
  • sal
Paso 1
Pela i talla el monitao en daus gruixuts, afegeix sal i pebre i daura'ls 1 minut amb un xic d'oli d'oliva verge extra. Baixa el foc, tapeu i deixeu 6 minuts perquè s'acabi de fer
Paso 2
Daura el calamar a un altra paella, 3 minuts per cada banda
Paso 3
Afegim els cigrons a la paella on tenim el moniato i deixem que es faci a foc lent
Paso 4
En un bol dipositem els cors d'escarola, i colpegem mitja magrana sobre l'escarola perquè saltin els grans
Paso 5
Trinxem els cigrons i el moniato fins que quedi una massa modelable
Paso 6
Fem una picada amb els fruits secs, les espècies i oli d'oliva verge extra, ho tirem a la paella on estava el calamar que ja haurem retirat
Paso 7
Piquem un tomàquet i ho afegim
Paso 8
Emplatem totes les elaboracions
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.