Paso 1
Espremeu dues llimones i traieu-ne tires de pela fines; talleu la tercera a quarts. Piqueu els grans d’all ben menuts. Poseu tota la llimona en un bol, amb el llorer i el romaní; salpebreu-ho discretament i poseu-hi a marinar els talls de conill (nets i secs) 1 h ben bona; remeneu-ho de tant en tant.
Paso 2
Piqueu la ceba, la pastanaga i el julivert. Poseu mantega i oli en una cassola i daureu-hi els talls de conill, enfarinats i espolsats. Incorporeu-hi el picat de verdures (ceba, pastanaga i julivert), i l’all, el llorer i el romaní de la marinada, i deixeu que es faci uns 5 min.
Paso 3
Incorporeu-hi el vi i una quantitat similar del suc de marinar, juntament amb els quarts de llimona. Tapeu la cassola i deixeu que cogui, a foc ben suau, 1 h ben bona. Si cal, afegiu-hi una mica d’aigua.
Paso 4
Un minut abans de dur-ho a taula, renteu, eixugueu i piqueu les fulles d’alfàbrega i escampeu-ho per sobre el guisat.
- De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.