CUIXA DE POLLASTRE AMB CARBASSA

CUIXA DE POLLASTRE AMB CARBASSA

Ingredients:
  • 4 cuixes de pollastre
  • 350 g de carbassa
  • 1 porro
  • 1 gra d'all
  • Oli d'oliva verge AO
  • Sal en escames
  • Pebre
Paso 1
Treure la pell a les cuixes de pollastre i salpebrar-los.
Paso 2
Netejar i tallar el porro molt petit. Tallar la carbassa en daus.
Paso 3
En una paella amb una cullerada d'oli, marcar les cuixes de pollastre.
Paso 4
Incorporar el porro i deixar escalfar uns minuts. Incorporar els daus de carbassa. Girar el pollastre per a aconseguir una cocció homogènia.
Paso 5
Picar l'all i incorporar-lo gairebé al final de la cocció. Rectificar de sal i pebre.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.