FIDEUÀ AMB NAVALLES I COL KALE

FIDEUÀ AMB NAVALLES I COL KALE

Ingredients:
  • 1 ude ceba tendra en manat
  • 1 u de tomàquet pelat sencer en conserva 
  • 40 g d' all tendre
  • 120 g de pasta fideu 
  • 120 g de pasta fideu negre
  • fumet de peix
  • 80 g de Col verda
  • 160 g navalles del Delta 
  • 1 xic de sal fina 
  • 1 cullerada d' oli d’oliva verge extra
Paso 1
Ofegueu la ceba tallada a la brunesa amb oli
Paso 2
Afegiu-hi all picat ,el tomàquet i deixeu-ho coure
Paso 3
Afegiu-hi els fideus, el fumet i deixeu-ho coure
Paso 4
Afegiu-hi les navalles i kale i deixeu-ho coure
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.