FLOR DE POLLASTRE FARCIT AMB SALSA DE ROSTIT

FLOR DE POLLASTRE FARCIT AMB SALSA DE ROSTIT

Ingredients:
  • 1 flor de pollastre farcit de prunes i pinyons
  • 8 patates petites
  • 8 pastanagues
  • 200 ml de vi dolç
  • Branques de romaní
  • Sal i pebre
  • Oli doliva
Per a 8 persones
Paso 1
Preescalfeu el forn a 180°. Peleu les pastanagues i talleu-les per la meitat en vertical. Renteu les patates.
Paso 2
En una safata de forn, col·loqueu-hi el pollastre, les patates sense pelar, romaní al gust i salpebreu-ho; mulleu-ho amb el vi i enforneu-ho entre 50 i 60 minuts.
Paso 3
Afegiu-hi les pastanagues 20 minuts abans que finalitzi la cocció.
Paso 4
Recolliu el suc de la cocció, poseu-lo en una olla i deixeu que bulli fins que quedi reduït a textura de salsa. Serviu el pollastre amb la guarnició i la salsa.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.