LLOM DE PORC AMB SALSA DE FRUITS VERMELLS

LLOM DE PORC AMB SALSA DE FRUITS VERMELLS

Ingredients:
  • 800 o 900 g de llom de porc
  • 250 g de fruits vermells (nabius, gerds, mores)
  • 6 figues
  • 3 grans d'all
  • 1 cullerada de suc de llimona o vinagre balsàmic
  • 3 cullerades de vi negre
  • Oli d'oliva verge AO
  • Fulles de romaní
  • Sal
  • Pebre
Paso 1
Salpebrar el llom i untar-lo bé amb una mica d'oli d'oliva i unes fulles de romaní. Macerar-ho uns 10 minuts.
Paso 2
Col·locar-ho en una safata. Posar al costat els grans d'all sencers i enfornar durant 45 minuts aproximadament. Pintar amb el seu suc durant la cocció. Afegir al final les figues tallades per la meitat.
Paso 3
Netejar els fruits vermells i posar-los en un cassó amb el suc de llimona o el vinagre balsàmic. Coure'ls suaument i afegir el vi. Deixar evaporar i que la salsa es lligui. Afegir un polsim de sucre morè si resulta molt amarga.
Paso 4
Servir el llom tallat amb la salsa i les figues.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.