PERNIL CANARI AMB PERES ROSTIDES

PERNIL CANARI AMB PERES ROSTIDES

Ingredients:
Per 8 persones:
  • 1 Espatlla de porc
  • 400 g d’Olives negres
  • 500 g de Panses
  • 1kg de Patates baby
  • 300 g de Taperes
  • 2L de Vi negre
  • 6 Peres
  • 200 g de Sucre de canya
Paso 1
Netejar l’espatlla, desossar, fer talls per tota la superfície i farcir amb les olives negres, les panses, les taperes sal i pebre.
Paso 2
Mullar bé amb el vi negre i cuinar a 160º durant 3h aproximadament vigilant de donar li la volta de tant en tant.
Paso 3
Per les patates les posem en aigua amb sal i arrenquem a bullir, un cop cuites, tallar per lameitat i en una paella, les macarem amb una mica d’oli per la banda que hem tallat, per que quedin torradetes.
Paso 4
Per les peres, tallar en grills, posar en una paella, amb una mica d’oli, i el sucre, a mesura que caramelitzi, afegir una mica d’aigua, i anem saltant fins que la pera estigui cuita.
Paso 5
Triturem tot el líquid sobrant de la cocció i reduïm fins que agafi consistència.
Paso 6
Llesquem el pernil, posem les peres per sobre amb les patates i salsejem.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.