ROAST BEEF AMB COMPOTA DE POMA

ROAST BEEF AMB COMPOTA DE POMA

Ingredients:
  • 1 kg d'anoll de bou
  • 800 g de pomes
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre
  •  

MARINAT

  • 250 ml de vi blanc
  • Romaní
  • 2 grans d'all
  • 1 llimona
Paso 1
Marinar el tros de carn: barrejar en una bol gran el vi, rodanxes de mitja llimona, el romaní i els grans d'all pelats.
Paso 2
Introduir la carn i deixar-la macerar durant 3 hores. Donant-li la volta perquè es xopi de manera homogènia. Reservar el líquid del macerat.
Paso 3
Amanir la carn amb sal i pebre i una mica d'oli. Marcar-la en una paella perquè es dauri per tots dos costats i enfornar-la entre 30 i 45 min al forn pre-escalfat a 180ºC
Paso 4
Pelar i trossejar les pomes en daus, posar-les en un cassó amb unes gotes d'oli i una mica de vi blanc. Tapar i cuinar a foc suau.
Paso 5
Fer puré, deixant una mica de textura, evitar que quedi molt fi.
Paso 6
Acompanyar la carn amb el suc de cocció i el puré de pomes.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.