RODÓ DE VEDELLA A LA JARDINERA

RODÓ DE VEDELLA A LA JARDINERA

Ingredients:
  • 1 rodó de vedella lligat
  • 3 cebes
  • 3 pastanagues
  • 1 tassa de pèsols
  • 4 tomàquets madurs
  • 4 grans d'all
  • 1 got de vi blanc
  • 1 trosset de bitxo fresc (opcional)
  • Romaní i farigola fresca
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre
Paso 1
Daurar la carn en una cassola amb oli d'oliva. Salpebrar i quan estigui ben daurada, retirar-la i reservar.
Paso 2
Trossejar la verdura i afegir-la a la cassola on es va marcar el rodó, menys els pèsols, i removem bé. Salpebrar i deixar rostir a foc suau.
Paso 3
Afegir una mica de farigola i romaní i incorporar al rodó, afegir el vi blanc i esperar que s'evapori.
Paso 4
Incorporar l'aigua, tapar i cuinar a foc suau durant gairebé una hora.
Paso 5
Afegir els pèsols en els últims 10 min de cocció.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.