Paso 1
Netegem les verdures i les pelem si és necessari. Tallem a daus, la pastanaga, la xirivia i la remolatxa, les escaldem en aigua bullint durant 6 minuts i refredem.
Paso 2
En una aigua bullint amb sal, posem la quinoa prèviament rentada. Deixem coure uns 13 minuts fins que estigui cuita (quan comenci a trencar el gra i treure els filaments), reservem.
Paso 3
Tallem els espàrrecs en trossos de 5 cm de llarg cadascú aproximadament.
Paso 4
En una paella, marquem el salmó per les dues cares, si el tapem.
Paso 5
Saltem les verdures i quan comencin a enrossir els pebrots, afegim la quinoa i la soia.
Paso 6
Barregem els brots, la ruca, el xerris tallats a la meitat i els maduixots tallats a grills, amb una mica d’oli d’oliva verge i sal.
Paso 7
Posem en un plat el salmó l’amanida el saltat de quinoa amb verduretes i una cullerada d’hummus de remolatxa.
- De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.