SALMÓ SALTAT AMB QUINOA VERMELLA, HUMMUS DE REMOLATXA, VERDURETES EN SOJA CÍTRICA I RUCA

SALMÓ SALTAT AMB QUINOA VERMELLA, HUMMUS DE REMOLATXA, VERDURETES EN SOJA CÍTRICA I RUCA

Ingredients:
  • 200 g de Salmó Suprema
  • 50 g d’Hummus de remolatxa
  • 90 g de Quinoa vermella
  • 25 g de Pastanaga
  • 25 g de Xirivia
  • 20 g de Pebrot groc
  • 20 g de Pebrot verd
  • 20 g de Pebrot vermell
  • 2 u. d’Espàrrec verd
  • 25 g de Xerri Pera
  • 25 g de Remolatxa crua
  • 10 g de Brots
  • 5 g de Ruca
  • 1 u. de Maduixot
  • 1 raig de soja
  • Oli d’oliva verge
  • Sal maldon i Pebre negra
Paso 1
Netegem les verdures i les pelem si és necessari. Tallem a daus, la pastanaga, la xirivia i la remolatxa, les escaldem en aigua bullint durant 6 minuts i refredem.
Paso 2
En una aigua bullint amb sal, posem la quinoa prèviament rentada. Deixem coure uns 13 minuts fins que estigui cuita (quan comenci a trencar el gra i treure els filaments), reservem.
Paso 3
Tallem els espàrrecs en trossos de 5 cm de llarg cadascú aproximadament.
Paso 4
En una paella, marquem el salmó per les dues cares, si el tapem.
Paso 5
Saltem les verdures i quan comencin a enrossir els pebrots, afegim la quinoa i la soia.
Paso 6
Barregem els brots, la ruca, el xerris tallats a la meitat i els maduixots tallats a grills, amb una mica d’oli d’oliva verge i sal.
Paso 7
Posem en un plat el salmó l’amanida el saltat de quinoa amb verduretes i una cullerada d’hummus de remolatxa.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.