Paso 1
Rentar i treure la pell als tomàquets, treure les llavors i tallar en daus mòlt petits.
Paso 2
Tallar la ceba tendre en daus molt petits i ajuntar amb el tomàquet, oli d’oliva, vinagre de Mòdena, sal i pebre.
Paso 3
Treure la pell i les espines que puguin quedar del llobarro i tallar en daus mitjans, tirar el suc de llima per començar a cuinar.
Paso 4
Rentar i tallar les maduixes en daus petits.
Paso 5
Ajuntar el llobarro marinat amb la maduixa, una part dels festucs picats, el tall de la ceba tendre ben fi i les fulles d’alfàbrega també ben fineta. Assaonar al gust.
Paso 6
En el motlle posem una capa del tomàquet amb ceba i a sobre la resta del tàrtar.
Paso 7
Decorar amb uns festucs i una mica de maduixes.
- De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.