CROQUETES DE BOTIFARRÓ AMB FAVES SALTADES

CROQUETES DE BOTIFARRÓ AMB FAVES SALTADES

Ingredients:
Per 12 unitats:

  • 350 g de Botifarró
  • 200 g de faves
  • 400 g de beixamel
  • 100 g de Farina     
  • 2 dents d’all
  • Pebre dolç
  • 4 ous
  • 200 g de pa ratllat
  • Oli d’oliva i oli de gira-sol
  • Sal pebre
Paso 1
Treure les faves de la seva baina, pelar una per una i saltar en una paella amb una mica d’oli, i un all picat.
Paso 2
Quan comencin a daurar, afegir un raig de vi fins que es consumeixi, la sal, el pebre, el pebre dolç i reservar.
Paso 3
Treure el botifarró de la seva tripa i saltar en una paella amb una mica d’oli, afegir les faves i rectificar de sal i pebre.
Paso 4
Passar la farsa, per la picadora i afegir la beixamel.
Paso 5
Fer la forma desitjada i passar primer per farina, després per ou i finalment per pa ratllat. Podem deixar una nit a la nevera o congelar perquè agafin cos.
Paso 6
Fregir en oli a 180º durant 1-2min fins que quedin d’aurades.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.