CROQUETES DE CARXOFA AMB ROVELLONS I ESPINACS

CROQUETES DE CARXOFA AMB ROVELLONS I ESPINACS

Ingredients:
per 12 unitats:

  • 150 g de Rovellons
  • 100 g d’espinacs
  • 200 g de cors de carxofa
  • 450 g de beixamel
  • 100 g de Farina     
  • 4 ous
  • 200 g de pa ratllat
  • Oli d’oliva i oli de gira-sol
  • Sal pebre i nou moscada
Paso 1
Per la beixamel utilitzarem 1 L de llet per 85 grams de farina i 85 grams de mantega. Posem la mantega a desfer, i afegim la farina per fer el roux fins que comenci agafar color. Amb la llet calenta, anem introduint al nostre roux sense parar de donar voltes (millor amb un batedor), rectifiquem de sal, pebre i nou moscada.
Paso 2
Amb la llet calenta, anem introduint al nostre roux sense parar de donar voltes( millor amb un batedor), rectifiquem de sal, pebre i nou moscada
Paso 3
Pelar les carxofes traient les fulles del voltant fins trobar el color claret de la carxofa. Deixar una mica del tall, pelat. Treure els pèls de dins, tallar en grills i submergir en un bol amb aigua molt freda i una mica de llimona.
Paso 4
En una paella amb una mica d’oli i ½ gra d’all, marcar els grills de carxofa. Quan estiguin daurats, afegir l’aigua i tapar durant 6 minuts perquè es coguin. Reservar
Paso 5
Pels espinacs, netejar les fulles amb aigua freda, escórrer, saltar en una paella amb oli i sal uns minuts. Reservar
Paso 6
Passar la farsa, per la picadora i afegir la beixamel.
Paso 7
Fer la forma desitjada i passar primer per farina, després per ou i finalment per pa ratllat. Podem deixar una nit a la nevera o congelar perquè agafin cos.
Paso 8
Fregir en oli a 180º durant 1-2min fins que quedin d’aurades.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.