GRANOLA DE CARBASSA

GRANOLA DE CARBASSA

Ingredients:
  • 150 g carbassa pelada i tallada a daus
  • 1 tassa de flocs de civada
  • 1/2 tassa de llavors de girasol
  • 1/2 tassa de llavors de carbassa
  • 1 tassa d'ametlles crues
  • 1/2 tassa de panses
  • 2 c.soperas de canyella
Paso 1
Precalenta el forn a 180º.
Paso 2
Bull la carbassa a foc lent amb 1 ditet d’aigua
Paso 3
Un cop cuita, tritura la carbassa fins a aconseguir un puré.
Paso 4
En un bol barreja els flocs de civada, llavors de girasol, llavors de carbassa, les ametlles, les panses i la canyella.
Paso 5
Incorpora el puré de carbassa a la barreja.
Paso 6
Deposita tot en una safata de forn que quedi ben pla
Paso 7
Forneja 40 minuts a 180º. De tant en tant volteja la barreja perquè es torri per tots els costats amb cura que no es cremi.
Paso 8
Treu del forn i deixa refredar totalment
Paso 9
Guarda la granola en un pot de vidre hermètic.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.