PANCACKES DOLÇOS VEGANS SENSE GLUTEN

PANCACKES DOLÇOS VEGANS SENSE GLUTEN

Ingredients:
(15 pancackes)
  • 1 T. Farina d’arroç
  • 1/2 T. Farina de Blat Sarraí
  • 4 c.s de maicena
  • 1 c.p bicarbonat
  • 1/2 c.p vainilla
  • 2 T. Llet vegetal
  • 2 c.p d’oli de coco
  • 3-4 c.s de xarop d’aurò o sucre panela
  • TOPPINGS (Fruita de temporada, iogurt, xocolata)
Paso 1
Batre tots els ingredients fins a formar una massa una mica espessa.
Paso 2
Fer els pancakes en una paella o crepera antiadherent que estigui molt calenta. És molt important greixar la paella amb paper de cuina impregnat amb oli de coco.
Paso 3
Mantenir els pancakes coberts amb un drap de cuina fins a acabar de fer-los tots per tal que es mantinguin calents.
Paso 4
Posar-los en un plat i decorar amb els toppings
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.