BOMBONS DE RAÏM

BOMBONS DE RAÏM

Ingredients:
  • raïm
  • 80 g de xocolata negre de 99% cacau o més
  • topping segons preferències: avellanes, coco, ametlles, festucs, llavors
Paso 1
Trosseja els topping escollits per separat
Paso 2
Desfés la xocolata al bany maria
Paso 3
Amb un escuradents punxa cada raïm i sumergeix-lo dins la xocolata desfeta per tal que es cobreixi uniformement
Paso 4
Seguidament passa el raïm per el topping escollit perque s’enganxi
Paso 5
Punxa l’escuradents amb el raïm en un lloc on quedi recte i estable i col.loca dins la nevera fins que la xocolata del raïm s’assequi i quedi solidificada
Paso 6
Repeteix el mateix procediment amb cada raïm
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.