RISOTTO DE BOLETS

RISOTTO DE BOLETS

Ingredients:

300 g d’arròs blanc

300 g de bolets

1 ceba

Brou de verdures

120 g de parmesà

Sal pebre

Oli d’oliva verge extra

 
Paso 1
Per preparar el nostre risotto de bolets, posem una mica d’oli a una cassola (si no voleu i sofregiu la ceba que haureu picat finament.
Paso 2
Netegem i tallem els bolets. Després els afegim a una paella i els salpebrem. (Podeu afegir una mica de vi blanc quan ja estiguin a mig fer)
Paso 3
Quan tinguem la ceba ben daurada afegim l’arròs i el deixem un parell de minuts sense deixar de remoure’l. Afegim sal
Paso 4
Anem afegint cullerots del brou de verdures, que tindrem al foc perquè estigui ben calent i no trenqui la cocció del arròs
Paso 5
No afegim més fins que l’arròs no s’hagi begut el brou. No parem de remenar en cap moment i anem afegint el brou fins que l’arròs estigui fet.
Paso 6
Quan l’arròs estigui fet, afegim els bolets i el parmesà ben ratllat
Paso 7
Ho apartem del foc i barregem.
Paso 8
Ho deixem reposar i llest
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.