ROVELLONS AMB BOTIFARRA NEGRA I BACALLÀ

ROVELLONS AMB BOTIFARRA NEGRA I BACALLÀ

Ingredients:
  • 500 g de rovellons botó
  • 10 g d'all
  • 5 g de julivert
  • 200 g de botifarra negra
  • 100 g de tripa de bacallà
  • 20 g de pinyons
  • 10 ml d'oli d'oliva verge extra
  • sal
  • pebre negre
Paso 1
Piqueu l'all i el julivert
Paso 2
Retireu el tronc dels rovellons i talleu-los per la meitat
Paso 3
Netegeu i talleu el bacallà, també peleu i talleu la botifarra negra
Paso 4
Poseu en remull els pinyons
Paso 5
En una cassola amb l'oli coeu l'all picat
Paso 6
Un cop estigui cuit, afegiu-hi els rovellons, la sal i el pebre
Paso 7
Coeu-ho 3-4 minuts amb la cassola tapada
Paso 8
Afegiu-hi el bacallà i la botifarra i deixeu-ho 3-4 minuts, finsque la botifarra quedi atemperada i el bacalla cuit
Paso 9
Amb el foc parat, afegiu-hi el julivert i els pinyons i feu-ne una última remenada
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.