ROVELLONS AMB PATATES A LA SAL I OU POCHÉ

ROVELLONS AMB PATATES A LA SAL I OU POCHÉ

Ingredients:

2 ous

Rovellons

4 patates ratte 

Oli d’oliva verge extra

Sal grossa 

Pebre

 
Paso 1
Posem una cassola amb aigua bullint i li afegim la sal gorda, amb abundància
Paso 2
Afegim la patata ratte sense treure’ls-hi la pell
Paso 3
Netegem els rovellons, els tallem i els saltegem en una paella ben calenta amb unes gotes d’oli d’oliva verge extra
Paso 4
Quan la patata estigui al punt, la retirem de l’aigua, la reservem i quan es refredi, la tallem al gust.
Paso 5
Agafem una olla amb aigua bullint, i dipositem 2 ous per aconseguir el ou poché
Paso 6
Emplatem amb una base dels talls de la patata a la sal, posem els rovellons per sobre i acabem amb els dos ous poché a dalt de tot
Paso 7
Salpebrem per sobre
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.