SALTAT DE BOLETS AMB CASTANYAS

SALTAT DE BOLETS AMB CASTANYAS

Ingredients:
  • 4 Rossinyols
  • 25 g de Camagrocs
  • 4 Rovellons
  • 200 g Portobello
  • ½ gra d’all
  • 6 Castanyes
  • Una mica de julivert oli i sal
Paso 1
els rossinyols, i els camagrocs el remullarem en aigua, i els hi canviarem l’aigua 3-4 vegades fins que la terra i la pinassa desaparegui. Els rovellons els rentarem amb una mica d’aigua i els tallarem per assegurar que no hi hagin cucs. Els portobello els tallarem a quarts i els rentarem.
Paso 2
les castanyes ben rentades els hi farem un tall en creu, posarem una mica de sal i les fornegem 10 min a 200º, les pelem i reservem.
Paso 3
Piquem l’all i el julivert , i el saltem amb una mica d’oli doliva.
Paso 4
Afegim les castanyes tallades en petit i després anem afegint els bolets, primer els portobello, després els rovellons, els rossinyols tallats per la meitat i per acabar els camagrocs.
Paso 5
Per finalitzar, ratllarem una castanya per sobre.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.