SOPA DE FREDOLICS

SOPA DE FREDOLICS

Ingredients:
  • 400 g de fredolics
  • 1 porro
  • 1 ceba gran
  • 150 g de pa
  • 1 gra d’all
  • Una mica de farigola fresca
  • 2 o 3 tasses de brou vegetal
  • 100 ml de nata vegetal (opcional)
  • Oli d’oliva verge
  • Sal i pebre
Paso 1
Renteu els fredolics amb molt de compte i escorreu-los amb paper. Talleu-los en trossos petits i reserveu-ne algunes peces petites per decorar el plat.
Paso 2
Talleu els porros i la ceba i ofegueu-los en un cassó lleugerament fins que canviïn de color. Afegiu-hi els fredolics, salpebreu-ho, barregeu-ho bé i deixeu-ho uns minuts més. Talleu el pa en llesques i poseu-lo al cassó amb la mica de farigola fresca.
Paso 3
Afegiu-hi el brou vegetal i deixeu-ho coure uns 15 minuts. Incorporeu-hi la nata, deixeu-ho un minut i tritureu-ho.
Paso 4
Serviu-ho en un bol amb fredolics petits saltejats.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.