SOPA DE VERDURES, LLENEGES I FIDEUS D'ARRÒS AMB MISO

SOPA DE VERDURES, LLENEGES I FIDEUS D'ARRÒS AMB MISO

Ingredients:
  • 100 g de pastanagues
  • 100 g de mongeta tendra
  • 100 g de lleneges
  • Un grapat d’algues arame (o altres)
  • 2 cebes tendres (o porros petits)
  • 3 fulles de col
  • 1 cullerada d’oli d’oliva i sal marina
  • 1 l d’aigua
  • 200 g fideus d’arròs
  • Un bon grapat de germinats de soja
  • 4 cullerades de miso
  • 2 cullerades de salsa de soja o tamari
Paso 1
Netegem i tallem en juliana les pastanagues y les mongetes tendres.
Paso 2
Netegem i tallem les llenegues en làmines. Posem les algues en remull.
Paso 3
Netegem i tallem les cebes tendres en rodanxes. Tallem les fulles de col en petites tires.
Paso 4
Calentem l’oli d’oliva i saltem les ce - bes tendres, la col i les llenegues durant 5 minuts amb una mica de sal marina. Retirem i reservem.
Paso 5
Calentem l’aigua en una olla junt amb les mongetes tendres, les pastanagues i les aglues (un cop escorregudes de l’ai - gua). Quan començi a bullir, incorporem els fideus d’arròs i els deixem coure.
Paso 6
Agafem un cullerot de caldo per diluir el miso i l’afegim a la olla. Incorporem els brots de soja, el miso dissolt i la salsa de soja. Retirem i servim
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.