SORBET DE TOMÀQUET I ALFÀBREGA

SORBET DE TOMÀQUET I ALFÀBREGA

Ingredients:
  • 2 kg de tomàquets madurs
  • 1 manat d’alfàbrega
  • 2 ous
  • 60 g de sucre
  • 600 ml d’aigua
Paso 1
En una olla, poseu aigua salada abundant a bullir i escaldeu-hi els tomàquets 20 s. Retireu-los i peleu-los. Retireu-ne la base i les llavors. Tritureu-los ben fins amb la batedora i refrigereu-los.
Paso 2
En un olla, poseu el sucre i l’aigua, desfeu-ho i, quan arrenqui el bull, retireu-ho i deixeu-ho entebeir.
Paso 3
Separeu les clares i munteu-les amb la batedora de clares, a punt de neu forta.
Paso 4
Renteu una dotzena llarga de fulles d’alfàbrega i piqueu-les ben menudes. Incorporeu el batut de tomàquet a l’almívar, amb les clares batudes i l’alfàbrega. Barregeu-ho bé i poseu-ho al congelador 3 horas, remenant-ho de tant en tant amb una forquilla fins que es formi un sorbet cremós.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.