STICKS DE MONIATO I REMOLATXA

STICKS DE MONIATO I REMOLATXA

Ingredients:
  • 1 moniato
  • 2 remolatxes
  • Oli d’oliva verge
  • 1/2 c.postre sal
  • 1 c.postre de cúrcuma
  • 1 c.postre romaní
  • 1 c.postre farigola
  • 1/4 c.postre pebre negre
Paso 1
Preescalfa el forn a 180 graus amb la posició de ventilador
Paso 2
Prepara el guarniment triturant amb un molinet o morter la sal, la curcuma, la farigola, el romaní I el pebre
Paso 3
Talla el moniato i les remolatxes a palets d’uns 5 ml d’amplada
Paso 4
Amb un pincell distribueix oli d’oliva per totes les verdures
Paso 5
Col.loca les verdures sobre una safata de forn en forma de reixeta perque l’aire calent passi be per tots costats I quedin més cruixents. Forneixe-les uns 30 minuts a 180 graus
Paso 6
Treu del forn I guarneix amb la preparació d’herbes
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.