TORRADA FRUITA DOLÇA

TORRADA FRUITA DOLÇA

Ingredients:
  • 1 llesca de pa rodò Les Corts del Jordi Morera
  • ½ nectarina
  • 4 cireres
  • Per la crema vegana (2 racions)
  • 50 g d’anacards o ametlles crues pelades (previament remullats durant 6 hores)
  • ½ c.postre de vainilla en pols s/sucre
  • 2 c.soperes d’aigua

Topping

  • 1 c.p de mel o xarop d’aurò
  • 4 festucs triturats
  • fulletes de menta fresca
Paso 1
Torra la llesca de pa de forma que quedi cruixent per fora i la molla tova per dins.
Paso 2
Esbandeix els anacards amb aigua neta i tritura`ls amb la vainilla i l’aigua fins que tinguis una crema vegana amb consistència de paté.
Paso 3
Talla la mitja nectarina a mitges llunes i les cireres en làmines.
Paso 4
Unta el pa amb la crema vegana i diposita a sobre les làmines de nectarina i cirera
Paso 5
Decora la torrada amb els toppings
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.