TORRADA AMB GRAVLAX

TORRADA AMB GRAVLAX

Ingredients:
  • 150 g de Salmó
  • 100 g de sucre
  • 100 g de Sal gruixuda
  • Ratlladura de llima, de llimona i de taronja
  • Anet fresc
  • Pebre negre en gra
  • 4 Torrades de pa mitjanes
  • 4 Mini mozzarelles de búfala
  • 4 Xerris de colors
  • Germinats (remolatxa, espàrrec/pèsol)
  • Sal maldon
Paso 1
Barrejar la sal i el sucre amb les ratlladures també amb l’anet i el pebre negre.
Paso 2
Cobrir el llom de salmó (sense pell ni espines).
Paso 3
Deixar en nevera (marinant) entre 12h-24h (depèn del gruix del salmó i del punt de cocció que vulguem donar).
Paso 4
Torra les torrades i posar a sobre els espinacs amanits, els xerris tallats a 1/4 , la mini mozzarella per la meitat, el salmó en llesques fines i acabar amb els germinats i la sal maldon.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.