Paso 1
Preparar una beixamel gruixuda fonent la mantega, afegint la farina i finalment la llet.
Paso 2
Barrejar bé perquè no es facin grumolls. Salpebrar, afegir un polsim de nou moscada i reservar.
Paso 3
Salpebrar els filets i marcar-los en una paella volta i volta. Deixar refredar.
Paso 4
Estendre una capa de beixamel en cada filet i deixar refredar. Enrotllar acuradament els filets i arrebossar-los en ou i pa ratllat.
Paso 5
Fregir-los i servir amb fulles verdes.
- De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.