L'ALL I ELS SEUS BENEFICIS

L’all té un alt contingut en vitamina B6 que intervé en el funcionament normal del sistema nerviós i funció psicològica normal. 

L’all és àmpliament reconegut pels seus agents preventius i de tractament de malalties cardiovasculars. Aquesta propietat és deguda la seu contingut en sulfur d’hidrogen, que facilita la distensió de les membranes vasculars, reduint la pressió sanguínia i afavorint la circulació.

D’entre els seus components, destaca el contingut en al·licina, un dels seus principis actius amb activitat antimicrobiana i antifúngica demostrada, sobretot contra bacteris i paràsits intestinals.

L’all té un alt contingut en vitamina B6 que intervé en el funcionament normal del sistema nerviós i funció psicològica normal. Contribueix en la síntesis de glòbuls vermells i del sistema immunitari i, a més a més, ajuda a disminuir el cansament i la fatiga.

Destaca pel seu alt contingut en minerals com el potassi, fòsfor, coure i manganès. El potassi contribueix en el manteniment de la tensió arterial, funcionament normal de la musculatura i del sistema nerviós. El fòsfor, ajuda al manteniment dels ossos i dents en condicions normals. El coure contribueix en la pigmentació del cabell i en el transport del ferro, i el manganès intervé en el manteniment normal dels ossos.

 

Elecció i conservació:

Els alls han de presentar una cabeça ferma, sense brots i amb un embolcall sec. Convé escollir les cabeces petites, compactes i pesades.

Per a conservar-los a casa, s’han de mantenir en un lloc sec, fresc i ben ventilat per a evitar la seva germinació.

Si es vol guardar separat pels grans, es poden guardar amb pell en un recipient de vidre amb forats. En cas de voler guardar-los sense pell, es poden introduir en un pot de vidre a la nevera recoberts d’oli d’oliva verge.

 

  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.