L'ALVOCAT POT AJUDAR AL TEU COLESTEROL

El consum de mig alvocat al dia pot ajudar a mantenir els nivells normals de colesterol en sang.

Per les seves múltiples propietats nutricionals, l’alvocat és considerat un súper-aliment. El consum de mig alvocat al dia pot ajudar a mantenir els nivells normals de colesterol en sang, aquest fet és degut a la seva composició rica en greixos monoinsaturats.

Estudis recents demostren que l’alvocat ajuda a tenir un cor sa, a regular els nivells de sucre en sang i a tenir una pell més saludable. Té una excel·lent composició en greixos saludables que permet assimilar millor les vitamines antioxidants que conté ell mateix, així com les de l’aliment amb el que el combinem.

Com ja s’ha comentat, una propietat a destacar és el seu alt contingut en fibra, que ajuda a millorar el trànsit intestinal, a disminuir els nivells de colesterol en sang i preveu l’aparició de càncer de còlon.

Cal realçar també la quantitat en magnesi, un mineral necessari per mantenir les artèries fortes, reduir l’absorció de greix de la dieta i el risc de diabetis.

 

Elecció i conservació

Un cop comprats, per saber si està madur podem treure la petita rama que queda a la part de sota. Si al treure-la es veu un buit de color fosc o negre, voldrà dir que està massa madur; en canvi, si aquest buit té un color verd clar, ens indicarà que està al punt òptim de consum.

Per tal d’accelerar la seva maduració s’aconsella embolicar-lo amb paper de diari juntament amb una poma o un plàtan. Un cop madurs es poden guardar a la nevera fins a una setmana.

 

  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.