ELS CIGRONS, PETITS PERÒ SALUDABLES

Els cigrons destaquen per ser font de proteïnes d’origen vegetal, que ajuden a conservar la massa muscular.

Els cigrons formen part de la família de les lleguminoses. Segons estudis publicats al Beneficial Microbes al 2010, el consum de cigrons ajuda a millorar la flora intestinal augmentant la síntesis de bactèries metabòlicament molt actives en la microbiota intestinal humana i reduint els nivells de bacteris patògens i de putrefacció.

Respecte a la seva composició nutricional, destaca per ser font de proteïnes d’origen vegetal, que ajuden a conservar la massa muscular.

Són font de vitamina E, amb un alt poder antioxidant i tenen un alt contingut en vitamina K i vitamines del grup B. La vitamina K contribueix en la correcta coagulació de la sang i les vitamines del grup B intervenen en el bon funcionament del sistema nerviós i funció psicològica normal d’entre altres.

Elecció i conservació:

Els cigrons secs es poden conservar durant molt de temps si es guarden en un lloc fresc, sec i protegit de la llum.

Un cop cuinats, s’han de guardar a la nevera en un recipient hermètic.

Es poden congelar un cop cuits per tal de conservar-los durant uns mesos. Per a descongelar-los correctament, s’ha de fer lentament a la part de sota de la nevera o al microones.

 

 

  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.