FAVES: FONT DE ZINC

Les faves es troben entre els pocs aliments d'origen vegetal que proporcionen quantitats significatives de lisina, un aminoàcid indispensable pel nostre organisme.


 

Les faves es troben entre els pocs aliments d'origen vegetal que proporcionen quantitats significatives de lisina, un aminoàcid indispensable pel nostre organisme.

Destaca el seu alt contingut en fibra, entre les seves propietats nutricionals, que ajuda a disminuir el contingut de colesterol total.

A més, destaca el seu contingut en vitamines del grup B, que intervenen en el correcte funcionament del sistema nerviós i psicològic.

A més a més, té un gran contingut en minerals molt importants per al nostre cos com el calci, el zinc, el seleni, el crom, el potassi, el fòsfor, el magnesi, el ferro, el coure i el manganès.

El zinc contribueix en el manteniment de les ungles i del cabell. El potassi intervé en el correcte funcionament de la musculatura i en el manteniment de la pressió arterial. El fòsfor intervé en el manteniment normal dels ossos i de les dents. El magnesi ajuda a disminuir el cansament i la fatiga. El ferro intervé en la formació normal dels glòbuls vermells i en el transport de l'oxigen al cos. Finalment, el coure contribueix en la pigmentació normal del cabell.

Elecció i conservació
Perquè les faves es conservin durant tres o quatre dies, s'han de guardar a la nevera o en un lloc fresc i sec. Suporten molt bé el fred però abans de congelar-les, es recomana escaldar-les amb aigua bullent durant dos minuts aproximadament.

  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.