EL KIWI AJUDA A MILLORAR ELS PATRONS DEL SON

El consum d’un kiwi una hora abans d’anar a dormir, pot millorar els patrons del son: inici, duració i qualitat.

Propietats nutricionals

Nombrosos estudis han demostrat que consumir kiwi té múltiples beneficis en el nostre cos, ja que conté molts compostos actius entre els quals destaquen antioxidants i precursors de serotonina. Per això, pot ser beneficiós pel tractament dels trastorns de la son. Concretament, el consum d’un kiwi una hora abans d’anar a dormir, pot millorar els patrons del son: inici, duració i qualitat.

El seu contingut en vitamina C és major que el de les taronges i l’aranja La vitamina C, té un gran poder antioxidant i intervé en el correcte creixement i desenvolupament del nostre cos. Aquesta vitamina no pot ser sintetitzada pel nostre cos, per tant, és important introduir a la nostra dieta aliments que en tinguin un alt contingut.  Les persones amb requeriments superiors d’aquesta vitamina són nens, adolescents, dones embarassades, mares lactants, fumadors i esportistes.

Varietats

Kiwi verd: el seu sabor és més àcid que el kiwi groc. La seva pell és rugosa i vellosa.

Kiwi or: la seva pell no té vellositat sinó que és fina. La seva polpa és de color groc daurat i té un sabor dolç.

Entre aquestes dues varietats, el kiwi groc conté major quantitat de vitamina C i antioxidants que el kiwi verd.

Conservació

A la nevera es pot conservar fins a dues setmanes. Si no es desitja que maduri massa ràpid, s’ha de mantenir separat d’altres fruites com la poma o la pera.

El kiwi groc és més difícil de conservar. Si es guarda a la nevera, es pot mantenir durant una setmana i a més a més, la fredor potenciarà el seu sabor.  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.