RAÏM I VI, BENEFICIS CARDIOPROTECTORS

Diferents estudis mostren que el resveratrol exerceix múltiples beneficis cardioprotectors així com diferents beneficis contra la majoria de les malalties degeneratives.

El raïm conté una àmplia varietat de polifenols amb un reconegut efecte antioxidant. D’entre aquests, destaca el resveratrol que es troba en el raïm i el vi negre.

 

Diferents estudis mostren que el resveratrol exerceix múltiples beneficis cardioprotectors així com diferents beneficis contra la majoria de les malalties degeneratives. A més a més, el consum de raïm té un potent efecte antiinflamatori i antioxidant.

 

Les majors concentracions de polifenols del raïm es troben a la pell i a les llavors. El contacte perllongat amb aquests components durant la producció del vi negre augmenta el contingut en polifenols fins a 10 cops en comparació amb el vi blanc.

 

 

Varietats:

  • Raïm blanc: la seva polpa és verdosa i dolça.

  • Raïm moscatell: té una pell suau i un sabor dolç.

  • Raïm rosat: destaca pel seu color rosat i el seu sabor astringent.

  • Raïm negre: es caracteritza pel seu color morat i el seu sabor avinagrat.

 

Elecció i conservació:

Per a conservar el raïm durant més temps, s’ha de penjar per a que els grans es separin els uns dels altres i no es toquin.

A la nevera es conserven en bones condicions fins a quinze dies. Perquè tinguin tot el sabor i aroma, convé treure’l de la nevera una hora abans de ser consumit.

 

  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.