ELS BENEFICIS DE LA REMOLATXA


Té un alt contingut en folats i manganès. Els folats contribueixen en el creixement dels teixits materns durant l’embaràs i ajuden a disminuir el cansament i la fatiga.


 

 

En la indústria alimentària s’utilitza la remolatxa com a colorant alimentari (E162) i també se n’obté el sucre de remolatxa.

 

 

 

Propietats nutricionals

 

Té un alt contingut en folats i manganès. Els folats contribueixen en el creixement dels teixits materns durant l’embaràs i ajuden a disminuir el cansament i la fatiga. I el manganès és un mineral antioxidant que intervé en el manteniment dels ossos. També és font de potassi, mineral molt important per evitar les rampes musculars.

 

 

 

S’ha demostrat que el pigment de la remolatxa, conegut com a betalaïna, té efectes antioxidants i antiinflamatoris.

 

 

 

 

 

Elecció i conservació

 

Es recomana escollir manats que tinguin les fulles verdes, significa que l’arrel és jove, que siguin llisos, rodons i carnosos, sense taques ni cops i d’un color vermell intens.

 

A casa, s’aconsella que es guardin en la nevera i dins d’una bossa de plàstic, d’aquesta manera aguantaran entre dues i tres setmanes.

 

 

 

  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.