Canelons amb crema de formatge i trufa

Canelons amb crema de formatge i trufa

Ingredients:
  • 12 làmines de pasta de caneló
  • 400 g de pit de pollastre
  • 400 g de carn magra de porc
  • 400 g de vedella
  • 2 pastanagues
  • 2 cebes
  • 500 ml fons dau
  • 200 g de formatge crema duntar
  • 100 ml de crema de llet
  • 1 trufa
  • 50 g de formatge ratllat de fondre

No disponible avui

Avui no podem oferir-te aquest producte, en breu el podràs comprar.

Per a 4 persones
Pas 1
Talleu tota la carn en daus, peleu i piqueu les verdures.
Pas 2
En una olla amb oli d’oliva ofegueu la carn i la verdura fins que estiguin daurades, salpebreu-les i mulleu-les amb el fons d’au fins que s’evapori. Tritureu-ho tot, poseu el farcit en mànegues i deixeu-ho refredar.
Pas 3
Bulliu la pasta de caneló 8 minuts, talleu-ne la cocció amb aigua amb gel. Una vegada freda, estireu-la sobre una superfície untada amb oli d’oliva, afegiu-hi el farcit i enrotlleu el caneló.
Pas 4
Tritureu la trufa amb una forquilla. Bulliu la crema de llet, retireu-la del foc i incorporeu-hi el formatge crema i la trufa, i barregeu-ho fins que obtingueu una crema homogènia.
Pas 5
Preescalfeu el forn a 170°, en una safata amb paper sulfurat poseu-hi el formatge ratllat, disposeu un altre paper sobre aquest, col·loqueu-hi pes a sobre i enforneu-ho entre 10 i 12 minuts. Retireu-ho del forn i deixeu-ho refredar; trenqueu-ho en petites teules.
Pas 6
Disposeu els canelons en una safata de forn untada amb oli, per sobre incorporeu-hi formatge crema al gust, enforneu-ho durant 10 minuts i serviu-ho amb les teules de formatge.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès.